Binance vernietigt 5,6 miljard LUNC, dit was het impact operation de koers

bitcoin-gaaf88f57a_1920

Binance vernietigt 5,6 miljard LUNC, dit was het impact operation de koers

Vorige week maakte de grootste crypto trade ter wereld, Binance, bekend dat het alle handelskosten kick the bucket voortkomen uit LUNA exemplary (LUNC) handelsparen zal vernietigen. De eerste editie van deze consume vond gisteren plaats. De hoeveelheid LUNC kick the bucket werd vernietigd valt waarschijnlijk enigszins tegen. Maar cultivator reageerde de koers?

Binance vernietigt $1,8 miljoen LUNC
De beslissing van Binance om alle handelskosten te vernietigen volgt na een lange discussie over of de crypto trade mee zou moeten doen aan het nieuwe copy mechanisme of niet. De President, Changpeng Zhao (CZ), liet enkele weken geleden weten hier geen voorstander van te zijn. Hiervoor kreeg hij een circle kritiek vanuit de Land Exemplary people group operation zijn dak.

Vervolgens besloot Binance maar om alle handelskosten te vernietigen om de local area tegemoet te komen. Dat nieuws werd uiteraard met open armen ontvangen met ook de LUNC koers kick the bucket ontplofte. De verwachting was namelijk dat Binance wel eens een grote influence kon gaan hebben operation de afname van de LUNC in omloop omdat het zo’n grote trade is.

Gisteren vond de eerste consume van Binance plaats. De trade houdt each week bij hoeveel handelskosten er binnenkwamen en vernietigt deze dan. Vorige week waren dat in totaal 5.595.907.838 tokens kick the bucket operation het second van de consume ongeveer $1,86 miljoen waard waren.

Het impact operation de LUNC koers
Nu is waarschijnlijk het interessantste aan dit crypto nieuws cultivator de koers van de altcoin reageerde operation het nieuws.  In eerste instantie daalde de LUNC koers behoorlijk in wat lijkt operation een sell the news occasion. Vervolgens kon de prijs weer enigszins klimmen, echter handelt het operation het second van schrijven 0,8% onder de prijs van 24 uur geleden.

Een grote stijging blijft dus vooralsnog uit. Desalniettemin staat de crypto over de afgelopen 7 dagen 7,5% in de in addition to.

Leave a Comment

Ravens versus Bengals score, focal points: Justin Exhaust assists Baltimore with edging Cincinnati with stroll off field objective crypto arena events today 7 best cryptocurrencies to buy now (Copy) EU’s Russian Crypto Ban Confirmed as Bloc Tightens Sanctions Binance vernietigt 5,6 miljard LUNC, dit was het impact operation de koers